Milí zákazníci,

připravujeme pro Vás v našem jídelníčku takové jídla, aby byla vždy v souladu se zdravou stravou. Nyní nově vaříme i jídla středomořská, orientální, thajská, indonéská. Přidali jsme pro Vás i kozí výrobky, jelikož kozí mléko má úplně jiné složení než mléko kravské a pro zdraví člověka je velmi příznivé.  Koza netrpí, jako jedno ze dvou zvířat na světě, žádným onkologickým onemocněním a to určitě stojí za uváženou.
Věříme, že Vám u nás bude i nadále chutnat.
Zdraví kolektiv SLUNEČNICE

 

Pondělí 12. 11.  2018
Polévky: Boršč
Menu: 1. Orientální bulgur s olivami, červená řepa, pickles + mrkev
2. Kuřecí maso ve frankfurtské omáčce, bulgur, červená  řepa, pickles + mrkev
3. Plněný paprikový lusk, rýží, rajská omáčka, hráškové pyré, pickles + červená řepa
4. Dušená dýně, rýže s ovsem, hráškové pyré, pickles + červená řepa

Úterý 13. 11. 2018
Polévky: Hrachová
Menu: 1. Syrakůské špagety, čočka, pickles + červená řepa
2. Rybí filé na pórku, rýže s ovsem, červená  řepa, pickles + mrkev
3. Květákový řízeček, jáhlová kaše, čočka, pickles + červená řepa
4. Houbový guláš, rýže s ovsem, hrášek, pickles + mrkev

Středa 14. 11. 2018
Polévky: Dýňová
Menu: 1. Francouzské robi nudličky, rýžové nudle, červená  řepa, pickles + mrkev
2. Kuřecí maso s červenou paprikou, bulgur, červená  řepa, pickles + salát
3. Zeleninová svíčková, jáhlový knedlík, čočka, pickles + červená  řepa
4. Cizrna s mrkví, bulgur, červená řepa, pickles + salát

Čtvrtek 15. 11. 2018
Polévky: Zeleninová s koprem
Menu: 1. Pohankové noky s kapustou sypané kozím sýrem, salát,  pickles + červená  řepa
2. Rybí filé na rozmarýnu, oves, červená  řepa, pickles + mrkev
3. Cizrnový humus, jáhlová kaše, červená řepa, pickles + mrkev
4. Dušená kapusta s mrkví, kroupové placičky, cizrna, pickles + červená řepa

Pátek 16. 11. 2018
Polévky: Čočková
Menu: 1. Katalánské fazole, rýže s kukuřicí, salát, pickles + červená řepa
2. Zapečené kuřecí maso v zelenině, jáhlová kaše, salát, pickles + červená řepa
3. Tofu na mrkvi, těstoviny, salát, pickles + červená  řepa
4.